postai ügyintézés : postai előkészítés : postai feladás : postafiók bérlet : nyomtatvány : papír - irószer : bérmunkák : postai outsourcing
Miért éppen mi ?SzolgáltatásainkReferenciáinkMunkatársainkCégünkKapcsolatKüldemény keresés
Szolgáltatásaink:
Postafiók bérbeadás, postafiókból kiszállítás
A velünk szerződésben állók részére igény szerint postafiókot biztosítunk, innen a küldeményeiket vagy saját maguk vehetik át, vagy megrendelés alapján futáraink számukra kiszállítják. Más postahivatalnál bérelt fiókból is vállalunk kiszállítást.

A Postán reggel átvett küldemények (levelek, csomagok, pénzutalványok) szortírozása után a kiszállítás a délelőtti órákban, a megrendelő igényeinek megfelelően lezajlik. A partnerektől a küldemények összegyűjtését és telephelyünkre való szállítását vállalati furgonokkal rendelkező futárok végzik, akik minden nap azonos időben keresik fel a cégeket.
Küldemények borítékolása, csomagolása, postai előkészítés és beszállítás
A nap folyamán beérkező anyagok feldolgozása számítógépen történik (iktatás, ragszámozás, gépi tértivevény készítése) egy adminisztrációs szoftver segítségével.

A küldeményekről feladójegyzék készül, hogy pontosan nyomon követhető legyen a feladás, valamint így az adatok tárolhatók – részben a későbbi esetleges visszakeresések, részben a postatörvény által megkövetelt adattárolási kötelezettség miatt. Segítségével pontos adatbázis áll a számlázás rendelkezésére is, valamint ügyfeleink forgalmáról összesítés is készül, melyet minden hónapban megkapnak a számla mellékleteként. A kész anyagok Postára való beszállítására naponta többször (háromszor-négyszer) kerül sor, biztosítva, hogy valamennyi küldemény még aznap feldolgozásra kerüljön.

Vállaljuk továbbá küldemények címzését (elektronikus formában átadott saját adatbázisból etikett nyomtatása) borítékolását, csomagolását is.
Kérjen árajánlatot !
Munka_k.jpg
Postai ügyintézésben az első:

REDDA Kft.
Várjuk hívását !
Telefon: 371-1663