postai ügyintézés : postai előkészítés : postai feladás : postafiók bérlet : nyomtatvány : papír - irószer : bérmunkák : postai outsourcing
Miért éppen mi ?SzolgáltatásainkReferenciáinkMunkatársainkCégünkKapcsolatKüldemény keresés
Cégünk:
A Redda Bt. 1993-ban alakult, elsősorban postafiókok bérbeadására, illetve a postai küldemények postafiókból történő kiszállítására.


E tevékenységeket az a fogyasztói igény hívta életre, hogy a rendszerváltás környékén igen sok vállalat alakult, e szolgáltatások iránt kereslet mutatkozott és a Magyar Posta a növekvő igényeket nem tudta kielégíteni. Az 1990-es évek közepén – elsősorban a Magyarországon megtelepedett külföldi érdekeltségű vállalatoknál egyre jobban elterjedt a periférikus tevékenységek kihelyezése (outsourching), így az expedíció vagy postázó csoport kiszervezése is.


Kézenfekvő volt, hogy azoknak a vállalatoknak, melynek kiszállítást végzünk, egyúttal a beszállítást is elvállaljuk a szükséges postai előkészítéssel együtt. A postai előkészítés elsősorban adminisztratív feladat, mely a küldemények összeállítását, regisztrálását, díjmegállapítását, bérmentesítését jelenti.


Tevékenységünk egyre inkább ebbe az irányba tolódott el, 2003-ban már az összbevétel 60%-át adta, egyúttal folyamatos növekedést eredményezve. Tíz év alatt a 4 fős családi-baráti jellegű vállalkozásból 166 millió forint árbevételt elérő, 2 saját tulajdonú telephellyel rendelkező, 9 kisteher gépjárművet üzemeltető és több mint 20 főt foglalkoztató kisvállalkozás lett.


2004 januárjától a Magyar Posta Rt. által auditált PostAdmin szoftver segítségével végezzük munkánkat, melynek segítségével egyrészt ügyfeleink részére még magasabb kiszolgálási szintet biztosítunk, másrészt a postázási adatok elektronikus formában, biztonsággal megőrizhetők és visszakereshetők.


2004 november 8-tól 25 millió forint saját tőkével korlátolt felelősségű társasággá alakultunk át.


Szolgáltatásunk magas színvonalát 2006. februárjától az ISO 9001:2001 nemzetközi szabvány is tanúsítja.
Redda_autok.jpg
Kérjen árajánlatot !
Munka_k.jpg
Postai ügyintézésben az első:

REDDA Kft.
Várjuk hívását !
Telefon: 371-1663